Skip links

LinkedIn Video Ads

Video Ads met LinkedIn voor de hoogste conversie met een 30-60 seconden video die is gemaakt in co-creatie. Denk aan een trailer voor whitepapers, ebooks en events.

Onze aanpak Hoe werkt het?

 

Resultaten van een Linkedin video ad

Converteer je bestaande content

Het maken van een whitepaper heeft een doorlooptijd van 3 tot 6 weken. Je stelt je expertise kosteloos beschikbaar en kent de waarde voor je doelgroep. Met een Linkedin video ad van 30-60 seconden zorg je ervoor dat jouw prospects ook direct de waarde herkennen voordat ze de content downloaden of zich inschrijven voor een evenement.

Aantal downloads gaat omhoog

Urgentie is hoger om te lezen

Video bekeken = awareness

Plan een afspraak

Geef je websiteeen boost!

De video trailers zijn ook ideaal te gebruiken voor het verhogen van de conversie op de eigen website. Denk aan die belangrijke landingspagina voor het evenement of voor het downloaden van het whitepaper.

Maak de CTA persoonlijker met video

Plan een afspraak
boost website
Video trailer op website download whitepaper

Hoe werken LinkedIn Video Ads?

Script schrijven video ad

Script schrijven

We schrijven een script voor een video van maximaal 1 minuut. Ons doel is maximaal te scoren op awareness ( views) alsmede de conversie ( invullen leadformulier). Voor LinkedIn video ads geldt dat we kunnen retargeten op basis van percentage bekeken en dat zorgt ervoor dat marketing euro’s worden besteed aan de prospects met de meeste interesse.

Video maken linkedin video ad

Video

Wij helpen jullie eigen acteur om de performance op camera te verhogen. Een andere opties is dat wij een acteur voordragen die past bij de cultuur van de organisatie om de Linked video ad snel te kunnen maken.

Green screen linkedin video ad

Bewerken

We maken de video’s met een greenscreen en hebben alle ruimte om daarna de video te bewerken. Hierdoor altijd een passend beeld voor de organisatie.

adverteren op linkedin met video

Adverteren

Voor B2B video marketing heeft LinkedIn onze voorkeur, omdat de adoptiegraad in Nederland ongekend hoog is. Bovendien heeft LinkedIn om retargeting technieken toe te passen op video views die zorgen voor een goede ROI. 

15MIN 15MIN

Kennismaken?

We bellen dezelfde dag terug!

  Veelgestelde vragen

  De tijd voor het maken van een script en een video is een halve dag. De bewerking varieert van een halve dag tot 1 dag per video. Als er een model wordt ingehuurd voor een LinkedIn video Ad dan zijn de kosten afhankelijk van het model. Dit varieert van EUR 500 tot EUR 2500 per dag.

  De gewenste lengte varieert van 30 seconden tot 3 minuten, maar is met name afhankelijk van het doel.

  De langere video’s zijn ideaal om een boodschap over te brengen met meer diepgang om vervolgens op basis van kwartielen (25/50/75/100% bekeken) te meten wie te retargeten.

  De korte video’s tot aan 60 seconden zijn ideaal om als trailer te gebruiken voor een download van een whitepaper of een inschrijving voor een event.

  Video’s van 30 seconden tot aan 3 minuten zijn naast trailers op de website ook prima te gebruiken als onderdeel van blogs of whitepapers op de website met als doel SEO te bevorderen.

  Onze klanten kunnen een eigen acteur voordragen of er kan gebruikt maakt worden van een aantal vaste acteurs met wie we werken. Dit is vaak sneller en praktisch als er meerdere video’s gemaakt moeten worden in een kort tijdbestek.

  Onze klanten kunnen een eigen acteur voordragen of er kan gebruikt maakt worden van een aantal vaste acteurs met wie we werken. Dit is vaak sneller en praktisch als er meerdere video’s gemaakt moeten worden in een kort tijdbestek.

  De waarde van video laat zich het beste vertalen naar een Awareness doelstelling met een viewrate van 20%-25% en een engagement ratio van 0,5% tot 1%. Dit betekent in de praktijk dat 1000 impressies tussen de 200-250 viewers oplevert en 5 tot 10 leads.

  De gemiddelde conversie van video varieert echter enorm per doelgroep en is vaak maatwerk, maar hier kun je de benchmark vinden inclusief een aantal het resultaat van onze eigen campagnes.

  De kosten per lead op LinkedIn hangen af van de gekozen gekozen doelgroep en de effectiviteit van de video. Een goede bandbreedte voor C-level management is tussen de EUR 40,- en EUR 200,- voor onze doelgroep van IT dienstverleners ( zie hier ook aanvullende benchmark) van B2B Met onze aanpak zijn we in staat om de kosten per lead te reduceren met zo’n 25% door A/B testen met onze modellen, goede ondersteunende copy en de juiste CTA.

  Video marketing blogs

  Sneller vertrouwen winnen in een digitale wereld om ondernemers en sales professionals te inspireren om te blijven groeien.