Skip links

Trust Mindset De verkoopstrategie voor de IT dienstverlener is anders. Het gaat namelijk om het optimum en niet om het maximum vanwege het spanningsveld tussen omzet en de beschikbaarheid van consultants. Win sneller vertrouwenDe Trust Mindset als verkoopstrategie helpt de IT dienstverlener om sneller vertrouwen te winnen. De relatie staat centraal en de deal komt later.

Onze overtuiging is dat IT dienstverleners meer kunnen bereiken als team door in elke stap van het sales proces één vraag centraal te stellen: Is wat ik Geef en Ontvang wel in balans?

Onze ambitie? Een commerciële mindset introduceren voor consultants die past bij hun rol als adviseur. En een gezamenlijke taal voor iedereen in de organisatie. Met de Trust Mindset maken we dit mogelijk.

Verkoopstrategie voor:De Trust Mindset is bedoeld voor IT dienstverleners met minimaal 10 consultants die het maximale willen halen uit hun beschikbare capaciteit door te verkopen als team.[ld_icon_box i_type=”linea” heading_size=”xs” heading_weight=”font-weight-medium” i_shape=”circle” i_border=”” position=”iconbox-inline” i_icon_linea=”lqd-icn-ess icon-ion-ios-checkmark” title=”Meer focus op billability” icon_size=”16px” custom_i_size=”32px” i_color=”#0674a4″ shape_color=”rgba(21, 81, 83, 0.08)” css=”.vc_custom_1666424309119{margin-bottom: 15px !important;}” h_i_color=”rgb(255, 255, 255)” shape_hcolor=”rgb(6, 116, 164)”][/ld_icon_box][ld_icon_box i_type=”linea” heading_size=”xs” heading_weight=”font-weight-medium” i_shape=”circle” i_border=”” position=”iconbox-inline” i_icon_linea=”lqd-icn-ess icon-ion-ios-checkmark” title=”Betere teamplay” icon_size=”16px” custom_i_size=”32px” i_color=”#0674a4″ shape_color=”rgba(21, 81, 83, 0.08)” css=”.vc_custom_1666424328093{margin-bottom: 15px !important;}” h_i_color=”rgb(255, 255, 255)” shape_hcolor=”rgb(6, 116, 164)”][/ld_icon_box][ld_icon_box i_type=”linea” heading_size=”xs” heading_weight=”font-weight-medium” i_shape=”circle” i_border=”” position=”iconbox-inline” i_icon_linea=”lqd-icn-ess icon-ion-ios-checkmark” title=”Hogere marges” icon_size=”16px” custom_i_size=”32px” i_color=”#0674a4″ shape_color=”rgba(21, 81, 83, 0.08)” css=”.vc_custom_1666424340399{margin-bottom: 15px !important;}” h_i_color=”rgb(255, 255, 255)” shape_hcolor=”rgb(6, 116, 164)”][/ld_icon_box]“Giving each other trust will speed up our business. And that is what the Trust Mindset training is all about.”“theNextSales heeft met de Trust Mindset een unieke verkoopmethode om vertrouwen te winnen. Het is geen verkooptrucje, maar een authentieke manier van werken die ervoor zorgt dat je dicht bij jezelf kunt blijven.”“De kracht van de Trust Mindset methode heb ik zelf mogen ervaren door hun persoonlijke benadering. Ze waren eigenlijk binnen voordat ik het doorhad op een natuurlijke manier.”Trust Mindset programmaWe bieden een framework om in iedere situatie te kunnen terugvallen op een filosofie zonder alle situaties te kennen.

Maakexpliciet”Dit is de beste digitale ervaring die ik afgelopen jaren heb gehad. Geen powerpoint, maar meerdere interactieve workshops waar iedereen bij de les blijft en waarbij mijn mensen slimmer en gemotiveerder de sessie verlieten. Ik zou het dan ook een ieder aanraden om samen te werken met Effy vanwege zijn ervaring met IT consultancy organisaties”, Daan van der Stek, Directeur TMC Atlassian

De verkoopstrategie voor de IT-dienstverlener15MIN

Kennismaken?We bellen dezelfde dag terug!Trust Mindset methodeFAQDe Trust Mindset is een methode die we zien als een manier om vertrouwen te winnen en het sales proces te versnellen. Voor verkopers gelden andere voorbeelden, maar de principes van ‘Geven en Ontvangen’ zijn universeel.De filosofie en aanpak staat beschreven in onze whitepaper en op de Trust Mindset website.We bieden diverse vormen in onze dienstverlening. De basis is een online cursus van 90 minuten waarin we organisaties laten kennismaken met de Trust Mindset als filosofie en de voorbeelden die erbij horen. Vervolgens een aantal workshops om de filosofie te trainen en additionele begeleiding d.m.v coaching gedurende 6-12 maanden.Een van onze co-founders is bijna 20 jaar lang verantwoordelijk geweest voor een commerciële teamplay en heeft op basis van zijn ervaring de scenario’s in kaart gebracht waar organisaties kunnen winnen of verliezen in productiviteit. Deze ervaringen zijn vervolgens in samenwerking met een aantal vooraanstaande bedrijven als Devoteam, Sbit en TMC gevalideerd en in de praktijk gebracht.Trust Mindset blogsSneller vertrouwen winnen door commerciële teamplay voor ondernemers, sales professionals en consultants.

Explore
Drag