Skip links

Aanpak naar performance

Verhoog je sales effectiviteit door onze sales playbook best-practices te gebruiken in combinatie met onze adoptie aanpak voor de beste performance.

Onze aanpak

1: Value Assessment

Wat is de impact op je business?

Gebruik ons Value Assessment om de waarde voor je business te bepalen. We hebben hiervoor een assessment ontworpen waarbij we de belangrijkste sales uitdagingen in kaart brengen in relatie tot de waarde voor de organisatie. Op deze manier bepalen we in gezamenlijkheid waar te starten en wat de impact is van de geplande initiatieven.

2: Solution Delivery

Wat is de beste oplossing?

Om sneller te gaan dan onze concurrenten hebben we ons gespecialiseerd in MSP's, IT-Dienstverleners en SaaS organisaties. We beschikken over +10 best practices en gebruiken ons TOPPR framework om sneller te komen tot het beste resultaat. In deze fase ontwerpen we het playbook voor een deelfase of het complete proces.

3: Adoption & Performance

Hoe meten we succes?

Om de performance van het sales team te meten na oplevering bieden we een KPI dashboard om de sales effectiviteit te kunnen meten. Daarnaast bieden we een adoptie programma om het gebruik van de nieuwe aanpak te versnellen.

Deze roadmap bestaat o.a uit reguliere coaching sessies, online trainingen en gedrag beschrijvende content om het succes te garanderen is een belangrijke voorwaarde dat de organisatie onze Sales Academy richtlijnen implementeert.

De 1e fase is het meten van de adoptie voor 3-6 maanden. Vervolgens is er de overgang naar het meten van sales performance op basis van het nieuwe playbook.

Dit zeggen onze klanten

Het is snel, effectief en leerzaam

Explore
Drag