Skip links

Sales playbook Sales playbook

Verhoog je commerciële voorsprong met het playbook voor de IT-dienstverlener.

 
Vijfhart sales playbook

Een krachtig
sales playbook

Ons Sales Playbook is een essentieel hulpmiddel om het verkoopproces te structureren en te optimaliseren. 

Met dit interactieve playbook krijg je een duidelijk overzicht van de beste praktijken, strategieën en tactieken die nodig zijn om succesvolle verkoopresultaten te behalen.

Presenteren
Voorstel
Closing
Voorstellen & contracten

Account Based Marketing playbook

Onze Sales Plays zijn specifieke onderdelen van het Sales Playbook die verder zijn uitgewerkt.

Kies net zoals Teqplay voor een Account Based Marketing playbook en laat marketing en sales beter samenwerken in elke stap van het sales proces. 

Top of Mind
Proposals
Objections
Trust building
Sales enablement

Consultancy

Train en Implementeer de 20 voorkomende scenario's waar sales en customer facing professionals dagelijks mee te maken krijgen zoals bij onze klant Devoteam met zo'n 300 consultants in Nederland.

Wij begeleiden je door middel van interactieve workshops, coaching en ondersteuning om duurzame verandering te realiseren.

Doelen
KPI Dashboard
Sales enablement
Training & Coaching
Workshops

Dit zeggen onze klanten

Het is snel, effectief en leerzaam

Onze aanpak

1: Value Assessment

Wat is de impact op je business?

Gebruik ons Value Assessment om de waarde voor je business te bepalen. We hebben hiervoor een assessment ontworpen waarbij we de belangrijkste sales uitdagingen in kaart brengen in relatie tot de waarde voor de organisatie. Op deze manier bepalen we in gezamenlijkheid waar te starten en wat de impact is van de geplande initiatieven.

2: Solution Delivery

Wat is de beste oplossing?

Om sneller te gaan dan onze concurrenten hebben we ons gespecialiseerd in MSP's, IT-Dienstverleners en SaaS organisaties. We beschikken over +10 best practices en gebruiken ons TOPPR framework om sneller te komen tot het beste resultaat. In deze fase ontwerpen we het playbook voor een deelfase of het complete proces.

3: Performance

Hoe meten we succes?

Om de performance van het sales team te meten na oplevering bieden we een KPI dashboard om de sales effectiviteit te kunnen meten. Daarnaast bieden we een adoptie programma om het gebruik van de nieuwe aanpak te versnellen.

Deze roadmap bestaat o.a uit reguliere coaching sessies, online trainingen en gedrag beschrijvende content om het succes te garanderen is een belangrijke voorwaarde dat de organisatie onze Sales Academy richtlijnen implementeert.

De 1e fase is het meten van de adoptie voor 3-6 maanden. Vervolgens is er de overgang naar het meten van sales performance op basis van het nieuwe playbook.

Interessant? Let's talk
    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden

    Explore
    Drag