Skip links

Video marketing webinar

Leer hoe je makkelijk kan starten met B2B video marketing. Bekijk onze recorded video marketing webinar onderaan de pagina.

Schrijf je in

Â

De agenda

Je wilt wellicht iets doen met video marketing, maar waar moet je beginnen? En hoe? Hieronder de topics die we bespreken in ons video marketing webinar.

Waarom video marketing

Waarom juist
nu starten?

Wat zijn de belangrijkste video marketing statistieken en waarom zou je juist nu starten met video marketing? In dit video marketing webinar geven we je de highlights.

Een belangrijk feit staat als een paal boven water. Google rankt video beter dan ooit en de concurrentie is nu nog beperkt. Met andere woorden: een kleine moeite en een hoge opbrengst.

Schrijf je in

Wie kan het beste de video’s maken?

‘Video marketing is te duur’, anonieme marketeer.

Een studio huren, creatief script maken, met acteurs werken en ook nog eens een videograaf zijn werk laten doen om de video te editen. Dat is zeker niet de makkelijkste manier om te starten met video marketing.

En eerlijk gezegd… ook niet altijd de beste manier.

De focus ligt op het winnen van vertrouwen door authentiek te zijn. Oftewel: geen acteurs, geen studio en geen videograaf.

Ik doe mee
Video marketing evenement

Best-practice voor een snelle start

De belofte van video staat eigenlijk al jaren, maar wat is de gouden formule? We laten onze video marketing best-practices zien, zodat je precies weet hoe je aan de slag kan.

Deze video marketing aanpak heeft niet alleen onze klanten geholpen, maar wij zelf converteren hiermee 2x zoveel leads.

(Ps. is te zien in het video marketing webinar).

Schrijf je in

Hoe kun je succes meten?

Wat het jou precies gaat opleveren kunnen we je niet vertellen. Maar we kunnen wel laten zien wat het ons heeft opgeleverd.

Neem een kijkje in onze video data dashboards en begrijp hoe we succes meten.

Ik doe mee

Vidyard

Reporting Inbound Marketing
video