Skip links

Online sales training voor B2B verkopers

Je sales team trainen kan sneller en effectiever met onze online trainingen.
Onze trainingen

Marijn de Vos, VP Sales North SUSE

“I’m a strong believer that by using the video prospecting tool we can shorten the sales cycle.”

Marijn de Vos, VP Sales North SUSE

Jeffrey Meinders, Sales TTNL

“Wat ik belangrijk vind is de totale experience van een remote sales training. De digitale sales training van theNextSales heeft structuur en is visueel interessant om te volgen. De combinatie van tips, de snelheid, de tools en praktische voorbeelden zorgen voor een een ‘lekkere vibe’.”

Jeffrey Meinders, Sales TTNL

Jeffrey Bos, Managing Director Plat4mation

“De video prospecting training van theNextSales is verrassend veel meer dan verwacht.”

Jeffrey Bos, Managing Director Plat4mation

Online sales
is snelheid

Het speelveld voor verkopers is de afgelopen jaren drastisch veranderd. Er is in theorie een weg terug, maar vele b2b buyers kiezen ervoor om steeds vaker te gaan voor de online conversatie. En volgens onderzoek van Gartner vindt 80% van de conversaties plaats via online kanalen.

Het merendeel van onze trainingen hebben we dan ook afgestemd op de nieuwe digitale realiteit. We bieden dan ook diverse trainingen volledig remote aan om iedere experience zo nauwkeurig mogelijk na te bootsen. En dit heeft de volgende voordelen:

De trainingsbeleving komt overeen met de dagelijkse praktijk

Een online sales training bespaart reistijd

Het is makkelijker om de trainingsfrequentie te verhogen

Onze trainingen

3 x online sales trainingen

Social selling training

Digital selling kan niet zonder social selling. Het is het vertrekpunt om een online relatie op te bouwen en een constante om een relatie uit te bouwen. Voor deze online sales training hebben we twee opties. We hebben een online cursus ontwikkeld met 90 minuten lesmateriaal die voor een vaste prijs per user kan worden afgenomen. Daarnaast bieden we een virtual classroom training voor de duur van 6 weken.

Meer weten

 

online presentatie tips

Digitaal presenteren

Online presenteren is moelijker, omdat de vermoeidheid sneller toeslaat dan een aantal jaren geleden. De term Zoom fatigue™ is een metafoor die de kern van het probleem weergeeft. Presenteren heeft namelijk alleen zin als de ontvanger ook de energie heeft om te luisteren naar wat je te zeggen hebt. Hoe doe je dit? Met de cursus digitaal presenteren bieden we een interactieve online leeromgeving en helpen we je bovendien met de beste technische set-up.

Meer weten

Video prospecting

Ook B2B leadgeneratie is veranderd. In lijn van het digitaal presenteren is het belangrijk om op te vallen in de overvolle mailboxen van je prospects. Met de online sales training voor video messaging bieden we je een extra optie die je kunt gebruiken in combinatie met telefonische acquisitie en onderdeel is van je
social selling aanpak. Ook voor deze prospecting cursus geldt dat deze volledig als online sales training beschikbaar is met opdrachten en 90 minuten lesmateriaal.

Meer weten
Video prospecting leerplatform

Online sales training.

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Wij helpen je graag met je vragen!

Say Hello
Bel ons op +31 85 808 5290

Ik heb interesse…

  Online sales training FAQ

  Onze online sales trainingen zijn voornamelijk bedoeld voor B2B verkopers, denk aan SDR’s, BDR’s en accountmanagers, maar ook voor marketeers die in alignment willen komen met hun sales collega’s.

  Online trainen is een zeer effectieve methode. Bij een klassikale training is de beleving weliswaar beter, maar het netto effect kleiner. Zo is 4 x 2 uur trainen vaak vele malen effectiever dan een training van een volle dag op locatie.

  Ja.

  De sales trainingen starten met een online training in de vorm van een cursus. Vervolgens wordt er in meer detail getraind op basis van de meest voorkomende use cases

  Optioneel is als laatste stap een 1 op 1 training mogelijk.

  Een online salestraining heeft als grote voordeel dat er geen reistijd is en de participant in zijn comfortzone kan leren. Daarnaast komt de participant veel vaker in de gelegenheid om te oefenen waardoor een digitale training veel beter beklijft dan een dag op locatie.

  Dit verschilt per training.

  Voor meer info: