Skip links

Referral training

Onze referral training is gebaseerd op best-practices om verkopers te helpen om het aantal referrals te maximaliseren door een andere vraagtechniek te gebruiken.

Ons programma

 

connecting the dots met video
Digitale sales tips: video prospecting
video marketing strategie

Referral selling is een skill.

Referral selling is een mindset en een skill. We leren je in deze B2B sales training aan wie te vragen, wanneer te vragen en vooral hoe te vragen om meer warme introducties te kunnen ontvangen – voor meer referral tips. 

Onze referral selling training is gebaseerd op een formule die werkt voor een interne referral om sneller aan tafel te komen bij de ‘champion’ of beslisser of een warme introductie via bestaande relaties om in gesprek te kunnen komen met nieuwe prospects.

Ons programma
LEVERAGE HET VERTROUWEN

Referral training, voor wie?

Voor verkopers die LinkedIn gebruiken voor acquistie, maar ook zoeken naar een methodische manier van denken en werken om op ieder moment een referral te genereren.

Een methodische aanpak

Ga van gunnen naar referrals

Referral vraagtechnieken

Vincent Day, Directeur iSense

“Als je het gevoel hebt dat je vraagt om een gunst is referral selling zo goed als onmogelijk”

Vincent Day, Directeur iSense

Jeffrey Meinders, Sales TTNL

“Wat ik belangrijk vind is de totale experience van een remote sales training. De digitale sales training van theNextSales heeft structuur en is visueel interessant om te volgen. De combinatie van tips, de snelheid, de tools en praktische voorbeelden zorgen voor een een ‘lekkere vibe’.”

Jeffrey Meinders, Sales TTNL

Jeffrey Bos, Managing Director Plat4mation

“Het digitale sales training programma van theNextSales is verrassend veel meer dan verwacht.”

Jeffrey Bos, Managing Director Plat4mation

Het programma in stappen

01 01

Referral  mindset

Referral selling is een methodische aanpak om continue leads te genereren door bestaande relaties te vragen om hulp. De mindset die nodig is om dit effectief te doen is gebaseerd op een gevoel van gelijkwaardigheid.

Plan een afspraak
Social selling training
02 02
>
02

Wat is de referral formule?

De referral formule is gebaseerd op het feit dat je pas moet vragen om een referral als de potentiële referrer in een zogenaamd ‘elevation’ momentum zit – Zo blijkt uit onderzoek dat de kans dat iemand wat voor je wilt doen 31% hoger is als de persoon positief is gestemd.

Plan een afspraak
03 03

De referral vraag techniek

Op het moment dat je de referral vraag stelt is het van belang dat de persoon met name de waarde inziet van je oplossing voor die andere relatie. We leren je hoe je dit het beste kunt verwoorden en laten je zelf ervaren waarom dit werkt.

Ik wil meer weten
Wet van reciprociteit
15MIN 15MIN

Kennismaken?

We bellen dezelfde dag terug!

  Referral marketing FAQ

  Referral selling is voor iedere customer-facing professional waardevol om vertrouwen te winnen en die ultieme vraag te stellen. Voor verkopers geldt echter dat het hen direct helpt in het realiseren van hun doelstelling om goede leads te ontvangen. Het belangrijkste is echter te beseffen dat een goed referral programma start in samenwerking met marketing omdat het niet alleen gaat om die ultieme lead, want er is veel meer te halen bij een ambassadeur. Denk aan quotes, referentieverhalen en video interviews voor het maken van waardevolle content.

  Leadgeneratie is tijdrovend. En het mooie van een referral is je ‘instantly’ vertrouwen wint, omdat vertrouwen wordt doorgegeven. Het unieke van deze training is dat we verkopers in een paar uur laten ervaren dat het werkt door in een workshop vorm dit toe te passen in diverse situaties.

  LinkedIn Navigator is enorm waardevol als het gaat om referrals. Dit heeft vooral te maken met het feit dat je sneller tot een selectie kunt komen om je referral aanpak te starten. Dit komt ook terug in de training.

  Colombo

  Referral marketing blogs

  Sneller vertrouwen winnen in een digitale wereld om ondernemers en sales professionals te inspireren om te blijven groeien.