Skip links

Online presenteren training

Virtuele meetings zijn korter. En de aandacht die je wint is zo weer vertrokken. Hoe pak je je online presentatie aan op een social selling manier?

Ons programma

 

connecting the dots met video
Online sales training
online presenteren training
presenteren online

Digitaal presenteren kun je leren

Waarom is onze video call training effectiever?

Wat gebeurt er na de pandemie? Volgens McKinsey geeft 70-80% van de kopers de voorkeur aan persoonlijke interacties op afstand.

Herken je je in deze uitspraak? Verkopers willen graag weer klanten bezoeken, maar niet alle klanten willen terug naar het oude model. En dat is waar de schoen wringt.

Sinds november 2019 besloten we zelf volledig digitaal te gaan. En dat is goed uitgepakt. Na vele experimenten hebben we als snel de lijn te pakken voor een effectievere video call.

Zo’n 2.000 online sales presentaties hebben ons geholpen. Wat werkt? En wat werkt vooral niet? Tientallen subtiele tips, trucs en hacks voor maximale impact. Ja, soms zijn het ‘hacks’. Onze online presenteren training is energiek. En een echte ervaring rijker.

Ons programma
Online presenteren is laagdrempelig

Effectiviteit staat op #1

De verkopers die het beste resultaat halen zijn nieuwsgierig. Altijd al zo geweest. Altijd nadenken over wat anders kan. Aan de ene kant innovatief, maar niet op zoek naar continue verandering. Het doel van de moderne verkoper is een hogere effectiviteit en vooral de bereidheid om online sales op een andere manier uit te voeren.

Bouw sneller vertrouwen op met ons framework

Interactief pitchen, hoe doe je dat?

Ondersteun je video call met een persoonlijke video

Marijn de Vos, VP Sales North SUSE

“I’m a strong believer that by using the video prospecting tool we can shorten the sales cycle.”

Marijn de Vos, VP Sales North SUSE

Jeffrey Meinders, Sales TTNL

“Wat ik belangrijk vind is de totale experience van een online presentatie training. De online sales training van theNextSales heeft structuur en is visueel interessant om te volgen. De combinatie van tips, de snelheid, de tools en praktische voorbeelden zorgen voor een een ‘lekkere vibe’.”

Jeffrey Meinders, Sales TTNL

Jeffrey Bos, Managing Director Plat4mation

“Het digitale sales training programma van theNextSales is verrassend veel meer dan verwacht.”

Jeffrey Bos, Managing Director Plat4mation

Video call training

Video calls en digitaal presenteren is vermoeiend. Toch? Vele onderzoeken laten zien waarom dit is. Laat ons één simpele reden delen. Het is letterlijk harder werken.

Vele verkopers vinden het lastig om de aandacht van hun klanten vast te houden. Onze aandacht spanne is korter dan ooit. Niet zo vreemd toch?

En je bovendien minder mogelijkheden om een goede indruk te maken. Dus hoe maak jij je online presentatie aantrekkelijker?

En zijn er andere manieren om de interactie te verhogen? We laten het je graag zien.

Non-verbaal

Communicatieve vaardigheden verbeteren.

Storytelling

Hoe vertel je je persoonlijke verhaal? En in de juiste context? 

Pitchdeck

De opbouw van je online presentatie voor die eerste vergadering.

Vaardigheden

Verbeter je virtuele presentatievaardigheden.

DIGITALE SALES

Storytelling skills

Hoe presenteer je jezelf online? En hoe bouw je een brug tussen jouw verhaal en het bedrijf waar je voor werkt? Met storytelling maak je het mogelijk. Win vertrouwen voordat je aan je presentatie begint. Intrigeer en pak gelijk de aandacht met onze online sales training.

Non-verbale communicatieve vaardigheden voor videogesprekken

Hoe vertel je je persoonlijke verhaal

Een gemoedelijk pitchdeck voor die 1e vergadering

Virtuele presentatievaardigheden

online presenteren training

Online presenteren training met virtuele tools

We laten je verschillende online sales technieken en tools zien. Denk aan Mmhmm, Pitch.com, Vidyard en VideoAsk om de aandacht te trekken zoals een DJ dit kan.

Pitch.com

Virtuele presentaties

VideoAsk

A-synchrone communicatie

Mmhmm

Virtuele achtergronden met een verhaal

Vidyard

Video prospecting

Wat maakt een goede online presentatie?

15MIN 15MIN

Kennismaken?

We bellen dezelfde dag terug!

  Online presenteren FAQ

  De generieke presentatie technieken zijn nog steeds relevant, maar moet in een nieuw perspectief worden geplaatst. Het online presenteren dwingt je om als een DJ te presenteren. Timing is ontzettend belangrijk en zo ben je bijvoorbeeld beperkt in het gebruik van handgebaren – dichtbij of veraf maakt een groot verschil op een 15 inch scherm.

  De online presenteren training bestaat uit 4 centrale onderdelen die we verspreid over een dag of twee dagdelen trainen voor minimaal 3 deelnemers.

  -Online presentatie skills

  -Non-verbale communicatie

  -Storytelling

  -Digitale setup & additionele tools

  We geven de training vanuit Zoom, Teams of Google Meet. Verder trainen we een aantal andere online presentatie tools die zorgen voor die extra alertheid en engagement.

  We hebben in tientallen bedrijven getraind met als doel om onze online presentatie aanpak te integreren in de dagelijkse werkzaamheden van sales professionals. Een aantal voorbeelden zijn o.a IBM, SUSE, Plat4mation, Sbit, Teqplay, RealConnections en vele internationale bedrijven. Graag brengen we je in contact met een van onze klanten als je beter wilt begrijpen wat de social selling training voor hen heeft betekend.

  Colombo

  Online presenteren blogs

  Sneller vertrouwen winnen in een digitale wereld om ondernemers en sales professionals te inspireren om te blijven groeien.