Skip links

Always Give First

Over ons

We starten in 2019 theNextSales, omdat we als IT ondernemers hebben ervaren dat commerciële groei vraagt om een holistische aanpak waarbij marketing en sales hand in hand gaan.

De grens tussen marketing en sales is flinterdun bij de IT dienstverlener of dié SaaS start-up en loopt tegenwoordig parallel.

Volgens Gartner wordt 57% van het koopproces doorlopen zonder dat een gesprek met een verkoper plaatsvindt. Topical experts zoals ondernemers, consultants, verkopers en engineers moeten hun ‘online’ stem laten horen om maximaal te beinvloeden en op schaal te kunnen communiceren met hun belangrijkste doelgroep.

“Het is belangrijk dat kopers je zien voordat ze je gaan zoeken”

Daarnaast is het aantal stakeholders in B2B exponentieel gegroeid. Dit zorgt ervoor dat verkopers moeten kunnen vertrouwen op ‘air support’ van marketing voor succes in iedere stap van de funnel.

Design een playbook waarbij marketing en sales in alignment werken. Laat de topical experts in de organisatie in co-creatie vraag creeren door unieke content te produceren in de vorm van podcasts, blogs, whitepapers en video’s waarbij de focus ligt op kwaliteit en niet kwantiteit om te komen tot betere conversaties in iedere stap van het salesproces.

We helpen innovators om dit mogelijk te maken vanuit onze ‘always give first’ mindset.

Voor wie werken we?

connecting the dots met video
TMC
Signavio
Devoteam
IBM
Plat4mation
TTNL Logo samenwerking theNextSales
Suse
Appian
Bekijk use cases

Onze waarden

We willen eerst vertrouwen geven.

We willen vertrouwen ontvangen.

We zijn Loyaal aan onszelf en onze relaties.

We werken met wat we hebben.

We gaan voor teamplay.

We zijn professionals.

Wie zijn wij

Ons team

Effy Shkuri
Managing Partner
Alon Shkuri
Managing Partner
Ran Shribman

Ran Shribman

Managing Partner