Skip links

Always
Give First

Betreed het podium van onze podcast en deel je expertise als IT sales professional. Jouw inzichten staan centraal.

 
Vinden van juiste mensen DNA

What's in it for you?

Het podium waar IT sales professionals hun stem kunnen laten horen in de branche. Onderscheid jezelf en bevorder je professionele groei door je expertise te delen.

What's in it for us

De naam van onze podcast, "Always Give First", weerspiegelt onze kernvisie - het idee van eerst geven, zonder iets terug te willen ontvangen.

Deze filosofie is de drijvende kracht achter onze inzet om een positieve bijdrage te leveren aan de IT-salesgemeenschap.

Het gaat verder dan alleen onze individuele belangen; het gaat om het creëren van een omgeving waarin we allemaal kunnen leren, groeien en slagen.

Meest gestelde vragen

De podcastaflevering zelf duurt 30 minuten, en dat is in wezen de enige tijdsinvestering die van je wordt gevraagd. We streven naar een natuurlijke flow door het gesprek spontaan te laten verlopen. Daarom is er meestal weinig voorbereiding nodig vanuit onze gasten, maar de mate van voorbereiding is uiteraard aan jou. We zullen je vooraf de onderwerpen en vragen toesturen, zodat je weet wat je kunt verwachten en je op je gemak voelt tijdens het gesprek.

De vragen die gesteld worden, zijn grotendeels afhankelijk van jouw expertise en de inzichten die je wilt delen. Voordat we de opname starten, sturen we je een lijst met mogelijke vragen zodat je een idee hebt van de richting van het gesprek. Je bent ook welkom om zelf vragen aan te dragen. Het gesprek is dynamisch van aard, en we kunnen enigszins afwijken van de voorbereide vragen als dit leidt tot een meer boeiende discussie. Mocht je een vraag niet naar tevredenheid beantwoorden, dan is er de mogelijkheid om dat deel opnieuw op te nemen. De podcast wordt in segmenten geknipt, dus er is ruimte voor aanpassingen om ervoor te zorgen dat je tevreden bent met het eindresultaat.

De podcast wordt digitaal opgenomen, dus je kunt deelnemen vanuit je kantoor of het comfort van je eigen huis. Het enige wat je nodig hebt is een laptop met een camera, en voldoende verlichting op je gezicht. Het is vergelijkbaar met een Teams-meeting, maar dan recorded.

Het maken van een playbook heeft een gemiddelde doorlooptijd van 3 maanden en start vanaf EUR 7.500 voor een basic playbook tot EUR 25.000 voor een maatwerk playbook. 

Absoluut! Elke aflevering is net zo goed van jou als van ons - dat is de geest van "Always Give First" 😉

De 30-minuten durende podcast wordt opgedeeld in 8-12 segmenten van ongeveer 2 minuten elk. Je bent vrij om deze segmenten te delen op LinkedIn, op jullie website, of waar je maar wilt.

No worries. We bewerken de podcast na de opname en selecteren alleen de beste segmenten voor publicatie. Uit een podcast van 30 minuten halen we meestal 8-12 fragmenten van ongeveer 2 minuten elk. Verder is het uiteindelijk aan jou om te bepalen wat je goed genoeg vindt om te laten publiceren.

Explore
Drag