Skip links

Video marketing best-practices

Hoe kun je makkelijker en sneller starten met video marketing?
Download whitepaper

connecting the dots met video
video marketing whitepaper
video marketing strategie
video marketing strategie

DE UITDAGING

Video marketing

Uit vrijwel alle onderzoeken blijkt dat video marketing een top prioriteit is. Het blijft echter vaak bij een wens. En de reden is het beste samen te vatten in onderstaande vraag:

Hoe moet ik kan ik makkelijk starten met video marketing? Onze video marketing best-practices geven je het antwoord.

Het uitgangspunt van De Upgrade is simpel. Transformeer of verrijk bestaande blogs, whitepaper, e-books of pagina’s om snel van start te kunnen. Dit scenario kan volledig in eigen regie worden uitgevoerd en is het instapmodel voor video marketing.

Deze best-practice start met een aantal belangrijke vragen van de B2B buyer over een bepaald onderwerp. De 1e video is een podcast ( bijvoorbeeld in de vorm van een video Q & A). Het is idee is om deze vragen te beantwoorden in gespreksvorm. Vervolgens ontstaat er iets van een domino effect waarbij tientallen content items kunnen worden gemaakt.

Hoe zorg je voor een succesvoller evenement? Dit is de centrale vraag die wordt beantwoord door de video marketing best-practice – Het Evenement. De samenwerking tussen marketing en sales is de basis voor meer impact.

Hoe kun je bestaande journey’s verrijken met video voor een hogere engagement? Je raadt het al! Het toevoegen van korte video emails van 30-60 seconden.

Referral marketing komt zelden van de grond. Slechts 2% van de populatie doet een spontane introductie. Dat is teleurstellend aantal. Het aantal tevreden klanten is in de regel hoger, maar wie zijn deze klanten?

Deze video best-practice focust op het verhogen van de Net Promoter Score response ratio. Dit met als doel om zoveel mogelijk tevreden klanten te laten reageren.

5 Video Marketing Best-Practices