Skip links

Prospecting
training

Lead generatie training 2.0, omdat de kans dat je vertrouwen wint door alleen ‘koud’ te bellen 1 op 100 is. Maar zonder telefonische acquisitie ben je ook kansloos, dus wat is NEXT?

Win sneller
vertrouwen

De prospecting NEXT training is de ultieme training voor verkopers met een conversie van 18% als je kiest voor onze persoonlijke manier van acquisitie.
We geloven dat schaalbaarheid niet de kracht is van verkoop. Personalisatie wel. Deze training is niet geschikt voor sales teams die zich uitsluitend focussen op telefonische acquisitie.

Alertheid creëren staat op #1

Personaliseren is een must

De telefoon doet altijd mee

Social selling training

Maak de connect

Prospecting is pas effectief als er een connectie is in letterlijke zin. Dit is een asynchrone stap in het proces en verloopt volledig digitaal.

Denk aan een LinkedIn ‘accept’, een gelezen email of een video bekeken. Digitale sales tools spelen dan ook een belangrijke rol om de connectie te kunnen meten. We laten je de methode, de ‘hacks’ zien en de tools zien die je verder helpen.

Verhoog engagement

De prospecting fase kan 3-6 maanden duren. Het is zelden in 1x raak.

We trainen dan ook een methodische aanpak om de engagement van je outreach minimaal te vermenigvuldigen door een 5-tal sales plays te trainen die ervoor zorgen dat je in kleinere stapjes je ultieme doel realiseert: Het maken van die eerst afspraak.

Betere meetings

Je hebt die eerste afspraak gescoord. Top natuurlijk, maar hoe verklein je de ‘no show’ en verhoog je de kans op een vervolgafspraak?

We laten je een aantal technieken zien die je in de aanloop kunt gebruiken om ook de presentatie te personaliseren.

We nemen binnen
één dag contact op
    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden

    Explore
    Drag