Skip links

Prospecting training

Lead generatie training 2.0, omdat de kans dat je vertrouwen wint door alleen ‘koud’ te bellen 1 op 100 is. Maar zonder telefonische acquisitie ben je ook kansloos, dus wat is NEXT?

Ons programma

 

connecting the dots met video
Online sales training
Video banner
Video prospecting altijd lachen

Win sneller vertrouwen

Met onze prospecting training omarmen we 3 principes die nodig zijn om in een digitale wereld het verschil te maken. Alertheid creëren staat op 1. Personaliseren is een must. De telefoon doet altijd mee.

De prospecting NEXT training is de ultieme training voor verkopers die geloven dat het winnen van vertrouwen de basis legt voor een succesvolle afspraak. Het is echter niet voor iedereen.

“Prospecting NEXT is gefocust op het personaliseren van iedere outreach op de meeste effectieve manier”.

We geloven dat schaalbaarheid niet de kracht is van verkoop. Personalisatie wel. Deze training is niet geschikt voor salesteams die zich uitsluitend focussen op telefonische acquisitie.

Ons programma

Prospecting training voor:

De verkopers die het beste resultaat halen zijn verkopers die nieuwsgierig zijn. En daarnaast geloven in hun vermogen om waarde te bieden.

Het doel van de prospecting training is het realiseren van een hogere effectiviteit op een duurzame manier.

Voor verkopers met een social selling mentaliteit.

Minimaal 3 jaar ervaring in B2B sales (succes is hoger bij consultatieve verkoop).

Minimaal 500+ LinkedIn connections.

Let's talk

Marijn de Vos, VP Sales North SUSE

“I’m a strong believer that by using the video prospecting tool we can shorten the sales cycle.”

Marijn de Vos, VP Sales North SUSE

Jeffrey Meinders, Sales TTNL

“Wat ik belangrijk vind is de totale experience van een remote sales training. De digitale sales training van theNextSales heeft structuur en is visueel interessant om te volgen. De combinatie van tips, de snelheid, de tools en praktische voorbeelden zorgen voor een een ‘lekkere vibe’.”

Jeffrey Meinders, Sales TTNL

Jeffrey Bos, Managing Director Plat4mation

“De NEXT prospecting training van theNextSales is verrassend veel meer dan verwacht.”

Jeffrey Bos, Managing Director Plat4mation

Prospecting programma

De NEXT methodiek is een multi-touch prospecting B2B aanpak waarbij we video prospecting, audio messaging en telefonische acquisitie combineren in diverse sequences. De verwachte conversie is na het volgen van onze training minimaal 5x hoger dan alleen cold-calling met een conversie ratio tussen de 12% en 18%.

online leerplatform voor prospecting training

Onlineleerplatform

De eerste fase van onze training is een online social selling cursus van 60 minuten. Het doel is om de mindset te trainen bij het prospecten te trainen volgens de onderstaande principes:

Always give first

Prospecten start met de ander

Focus op de persoon, niet de buyer

Plan een afspraak

Personalisatie = betere conversatie

Waar zoek je naar online? En hoe gebruik je dit bij het prospecten? Tijdens dit onderdeel van onze prospecting training laten we zien hoe je op persoonlijk en op ‘company’ niveau het haakje kunt vinden om de persoonlijke connectie te maken. Het doel is deze informatie te gebruiken bij je LinkedIn outreach, maar ook bij het bellen of het sturen van een video bericht.

Plan een afspraak
Maak de connect

Maak de connect

Prospecting is pas effectief als er een connectie is in letterlijke zin. Dit is een asynchrone stap in het proces en verloopt volledig digitaal. Denk aan een LinkedIn ‘accept’, een gelezen email of een video bekeken. Digitale sales tools spelen dan ook een belangrijke rol om de connectie te kunnen meten. We laten je de methode, de ‘hacks’ zien en de tools zien die je verder helpen.

Plan een afspraak

Verhoog engagement

De prospecting fase kan 3-6 maanden duren. Het is zelden in 1x raak. We trainen dan ook een methodische aanpak om de engagement van je outreach minimaal te vermenigvuldigen door een 5-tal sales plays te trainen die ervoor zorgen dat je in kleinere stapjes je ultieme doel realiseert: Het maken van die eerst afspraak.

Plan een afspraak
engagement
online presentatie tips

Betere meetings

Je hebt die eerste afspraak gescoord. Top natuurlijk, maar hoe verklein je de ‘no show’ en verhoog je de kans op een vervolgafspraak? We laten je een aantal technieken zien die je in de aanloop kunt gebruiken om ook de presentatie te personaliseren.

Plan een afspraak
Colombo

Prospecten met persoonlijke video’s

video

15MIN 15MIN

Kennismaken?

We bellen dezelfde dag terug!

  Prospecting training FAQ

  Voornamelijk voor verkopers die bereid zijn om een extra stap te nemen voor hun prospects. Je moet eerst wat geven om daarna wat te ontvangen.

  Onze prospecting training is ideaal voor salesteams, zodat er ook van elkaar geleerd kan worden. Maar ook individuen kunnen getraind worden met een 1:1 aanpak.

  Wij zelf gebruiken verschillende SaaS oplossingen, zoals:

  • Pitch.com voor presentaties
  • Vidyard voor persoonlijke video’s
  • LinkedIn Sales Navigator voor research
  • VideoAsk voor engagement flows

   

  Het kan ook zonder deze tools, maar dan is de experience net iets anders… up to you 😉

  Ja, dit kan zeker.

  Laten we even kennis maken om te kijken wat mogelijk is.

  Prospecting blogs

  Sneller vertrouwen winnen in een digitale wereld om ondernemers en sales professionals te inspireren om te blijven groeien.