Skip links
nr.A trainingen

Partnership met Nr.A trainingen

Nr.A trainingen & theNextSales partnership

Wereldwijd zijn er tientallen succesvolle verkoopmethoden, maar vanwege de
complexiteit slechts bruikbaar voor de meest gedisciplineerde sales professionals.

Onze Trust Mindset gaat over een manier van commercieel denken waarbij het winnen van vertrouwen centraal staat. De mindset is van de organisatie en is eigenlijk een commercieel mission statement. Anders dan welke andere methode focussen we ons met de Trust Mindset op het winnen van de relatie.

Belangrijk voor management en verkopers is te begrijpen dat het vertrouwen winnen van non-sales de hoogste prioriteit heeft. Het doel is een gezamenlijke taal te creëren om als team beter commercieel te kunnen presteren en zo op een simpele manier het salesteam te vergroten.

“Het is de driehoeksverhouding tussen sales, consultant en klant die moet kunnen werken op een natuurlijke manier. En dit kan alleen als verkoper en consultant dichterbij elkaar komen in hun belevingswereld en aanpak om relaties te winnen en deals gegund te krijgen”, Dennis Verweij – Nr.A trainingen.

Om dit te realiseren biedt Nr-A trainingen o.a. de volgende sales enablement coaching en trainingsmethodieken.

Inzicht in je persoonlijkheid en die van anderen via DISC.

Wie ben jij? Op welke manier communiceer je bij voorkeur en op welke manier komt dit binnen bij je gesprekspartner. De DISC-methode in combinatie met de praktijkervaring van Nr. A trainingen biedt verkopers en consultant een praktische handleiding om via een simpele vorm van meta-communicatie concrete resultaten te boeken.

Soft skills voor consultants.

Slechts een handvol consultants heeft de ambitie de commerciële lead te nemen. Aan de andere kant is goed advies op een zwart-wit manier gebracht funest om een goede deal te kunnen doen.

Team ontwikkeling is partnership

Verkopen is teamsport. Kopers voelen snel aan of er afstand zit tussen verkopers en consultants en het gevolg is vaak no deal. Een duidelijke rolverdeling en het afstemmen van verbaal en non-verbaal gedrag is cruciaal om het pre-sales proces tot en met de levering goed te laten verlopen.

Win-win onderhandelen.

Win-win, het lijkt zo makkelijk. De realiteit is dat je vaak pas veel later de rekening betaalt voor een eenzijdige deal als leverende partner of als klant. Een slecht gevoel vertaald zich door in een volgende deal die mogelijk pas 12 maanden later plaatsvindt. Heb je die emotionele voorsprong opgebouwd of moet je wederom onderhandelen. Win-win is duurzaam voor beide partijen.

Partnership

theNextSales heeft een partnership met Nr.A trainingen. Met dit partnership hebben we de ruimte om onze klanten door te verwijzen naar een betrouwbare partner die verder kijkt dan alleen het trainen van de verkoper om commerciëel succesvol te zijn.

Explore
Drag