Skip links

Peech – De AI video experience

AI-gestuurde interactieve video-automatisering, we komen dichterbij en Peech doet een serieuze poging. Covid-19 heeft ons gedwongen om innovatieve manieren te vinden om contact te maken met ons potentiële publiek. In dit opzicht hebben Talk-video’s de laatste tijd een snelle opkomst gezien. Dit komt door hun vermogen om de aandacht van het publiek vijf keer langer vast te houden dan welk ander medium dan ook. Zou het niet geweldig zijn als het gewoon eenvoudiger was om video’s van hoge kwaliteit voor iedereen te leveren? Wist je dat een bloeiend groot bedrijf tegenwoordig gemiddeld 20 video’s per maand maakt? Ja, 20 professionele video’s van hoge kwaliteit! Dus, maak je consistent 20 video’s per maand? Welnu, voor kleine bedrijven en ondernemers is dit een gigantische taak. Dat is de reden waarom de meeste bedrijven moeite hebben om meer dan 5 video’s per maand te produceren. Zelfs deze video’s hebben moeite om te concurreren met de professionele video’s van hoge kwaliteit die worden geproduceerd door de grote bedrijven met megabudgetten. En ja, interactieve video-automatisering is mogelijk!

Overbruggen van de kloof

Dit komt omdat het produceren van een professionele video van hoge kwaliteit vaardigheden, middelen en tijd vereist. Videobewerking is nog steeds extreem duur en vereist zware investeringen in tijd en moeite. De 20 video’s geproduceerd door spelers met een groot budget zijn stijlvol, verfijnd en elegant. Terwijl de 5 miezerige zelfbewerkte video’s van kleine bedrijven vaak saai en grof zijn en niet de kracht hebben om een ​​publiek aan te trekken. Maar is er een manier om deze kwaliteits- en kwantiteitskloof op de een of andere manier te overbruggen zonder zoveel uit te geven als de grote zakenhuizen? En is er een manier om snel hoogwaardige video’s te produceren met minimale bewerking? Gelukkig is het antwoord een volmondig ja. Peech-ai doet precies dit. Peech-ai helpt u bij het maken van hoogwaardige merkgebonden, dynamische, interessante en aantrekkelijke Talk-video’s. Deze ambitieuze startup doet het tegen een fractie van de kosten van het gebruik van AI-technologie.

Hoe werkt Peech?

De AI analyseert de audio-inhoud en onderneemt tegelijkertijd 4 specifieke acties: Peech verbetert de esthetiek van de video en verbetert de audiokwaliteit van het onbewerkte bestand. Het verkort de inhoud om automatisch te passen bij verschillende sociale mediaplatforms. Peech voegt automatisch merkelementen zoals logo’s, introducties en ondertitels toe aan de video om het een verfijnde en professionele uitstraling te geven. Het benadrukt de belangrijkste woorden en voegt relevante beelden toe, zoals geanimeerde pictogrammen, grafische titels en beelden om de video er aantrekkelijk, interessant en dynamisch uit te laten zien. U kunt binnen enkele minuten professionele video’s van studiokwaliteit maken met behulp van de geavanceerde functies van Peech-ai. Bovendien kun je je video’s met slechts één klik op de knop bewerken. Wanneer u bewerkt, analyseert en slaat de AI uw voorkeuren op met behulp van machine learning, zodat u de machine continu leert en tijd bespaart voor toekomstige video’s! En dit alles voor een fractie van de prijs in vergelijking met zelfbewerkende video’s.

Het oneerlijke voordeel 

Eerlijk gezegd is dit een game-changer voor kleine bedrijven, omdat het het speelveld voor ons egaliseert en ons in staat stelt te concurreren met de grotere vissen in de vijver. Je kunt nu met minimale tijd, moeite en vaardigheden allerlei soorten video’s maken, zoals tips en trucs, instructievideo’s, getuigenissen, productreviews, digitale cursussen en webinars. Dit zal uw bedrijf een enorme boost geven in termen van dekking en penetratie in de markt. De voordelen zijn enorm. Nu kun je je concentreren op andere aspecten van je bedrijf en hoef je letterlijk slechts een paar uur per week te investeren om 20 professionele video’s van hoge kwaliteit per maand te produceren en te voldoen aan de branchebenchmark van de bedrijven met een groot budget! Wacht niet langer, geef je organisatie de lift die het verdient door professionele, hoogwaardige video’s te maken die gebrandmerkt, dynamisch, aantrekkelijk en interessant zijn met behulp van de AI-aangedreven technologie van Peech. Lees meer over de beste sales experience tools.

Leave a comment

Explore
Drag