Skip links

Peech – De AI video experience

AI-gestuurde interactieve video-automatisering, we komen dichterbij en Peech doet een serieuze poging.

Covid-19 heeft ons gedwongen om innovatieve manieren te vinden om contact te maken met ons potentiële publiek. In dit opzicht hebben Talk-video’s de laatste tijd een snelle opkomst gezien. Dit komt door hun vermogen om de aandacht van het publiek vijf keer langer vast te houden dan welk ander medium dan ook. Zou het niet geweldig zijn als het gewoon eenvoudiger was om video’s van hoge kwaliteit voor iedereen te leveren? In dit artikel gaan we in op een bijzonder tool om je video prospecting effectiviteit te verhogen met minimale inspanning.

Wist je dat een bloeiend groot bedrijf tegenwoordig gemiddeld 20 video’s per maand maakt? Ja, 20 professionele video’s van hoge kwaliteit!

Dus, maak je consistent 20 persoonlijke video’s per maand?

Welnu, voor kleine bedrijven en ondernemers is dit een gigantische taak. Dat is de reden waarom de meeste bedrijven moeite hebben om meer dan 5 video’s per maand te produceren. Zelfs deze video’s hebben moeite om te concurreren met de professionele video’s van hoge kwaliteit die worden geproduceerd door de grote bedrijven met megabudgetten. En ja, interactieve video-automatisering is mogelijk!

Overbruggen van de kloof

Het vervaardigen van professionele, kwalitatief hoogstaande video’s vereist normaliter een mix van expertise, resources en aanzienlijke tijd. Videobewerking is vaak prohibitief kostbaar, een investering die zowel tijd als substantiële moeite vergt. De twintig chic geproduceerde video’s van kapitaalkrachtige spelers stralen een verfijnde elegantie uit. Aan de andere kant kunnen de vijf bescheiden, zelf in elkaar gezette video’s van kleinere ondernemingen dof en ongepolijst overkomen, missend aan de overtuigingskracht om een publiek te boeien met een meeslepend verhaal of een effectieve sales pitch.

Maar is het mogelijk om deze kloof in videokwaliteit te dichten zonder een vermogen uit te geven zoals de grote firma’s? Is er een route naar snelle, kwalitatief hoogwaardige video’s met minimale bewerking? Die bovendien een sterk verhaal vertellen.

Gelukkig luidt het antwoord een klinkende ja. Peech-ai is hier om juist dat gat te overbruggen. Met Peech-ai kun je kostenefficiënte, kwalitatieve en merkrelevante video’s creëren die niet alleen dynamisch en boeiend zijn, maar ook perfect passen binnen je interactieve presentaties.

Deze vooruitstrevende start-up benut AI-technologie om je de middelen te geven voor het vertellen van je verhaal en het leveren van je sales pitch, maar dan voor slechts een fractie van de gebruikelijke kosten.

Hoe werkt Peech?

AI analyseert de audio-inhoud en onderneemt tegelijkertijd 4 specifieke acties:

Peech verbetert de esthetiek van de video en verbetert de audiokwaliteit van het onbewerkte bestand.

Het verkort de inhoud en het integreert makkelijk bij verschillende sociale mediaplatforms.

Peech voegt automatisch merkelementen zoals logo’s, introducties en ondertitels toe aan de video om het een verfijnde en professionele uitstraling te geven.

Het benadrukt de belangrijkste woorden en voegt relevante beelden toe, zoals geanimeerde pictogrammen, grafische titels en beelden om de video er aantrekkelijk, interessant en dynamisch uit te laten zien.

U kunt binnen enkele minuten professionele video’s van studiokwaliteit maken met behulp van de geavanceerde functies van Peech-ai. Bovendien kun je je video’s met slechts één klik op de knop bewerken. Wanneer u bewerkt, analyseert en slaat de AI uw voorkeuren op met behulp van machine learning, zodat u de machine continu leert en tijd bespaart voor toekomstige video’s! En dit alles voor een fractie van de prijs in vergelijking met zelfbewerkende video’s.

Het oneerlijke voordeel 

Eerlijk gezegd is dit een game-changer voor kleine bedrijven, omdat het het speelveld voor egaliseert en in staat stelt te concurreren met de grotere vissen in de vijver. Je kunt nu met minimale tijd, moeite en vaardigheden allerlei soorten video’s maken, zoals tips en trucs, instructievideo’s, getuigenissen, productreviews, digitale cursussen en webinars.

Dit zal je bedrijf een enorme boost geven in termen van dekking en penetratie in de markt. De voordelen zijn enorm. Nu kun je je concentreren op andere aspecten van je bedrijf en hoef je letterlijk slechts een paar uur per week te investeren om 20 professionele video’s van hoge kwaliteit per maand te produceren en te voldoen aan de branche benchmark van de bedrijven met een groot budget!

Wacht niet langer, geef je organisatie de lift die het verdient door professionele, hoogwaardige video’s te maken die gebrandmerkt, dynamisch, aantrekkelijk en interessant zijn met behulp van de AI-aangedreven technologie van Peech.

Lees meer over de beste sales experience tools.

Leave a comment

Explore
Drag